La Diversa, adjudicatària de la convocatòria

La Diversa, adjudicatària de la convocatòria

Des de La Dinamo estem contentes de poder comunicar la resolució de la convocatòria pel desenvolupament d’un projecte d’Habitatge Cooperatiu Popular en cessió d’ús a l’edifici de La Bordeta, ubicat al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

D’acord als criteris i paràmetres considerats el projecte amb la major puntuació final ha estat La Diversa. Podeu consultar el document de resolució amb la descripció del procés d’avaluació, les puntuacions detallades pels diferents aspectes considerats i la valoració qualitativa dels criteris de caràcter subjectiu que ha portat a terme el jurat aquí.

Volem destacar, més enllà de les puntuacions, el gran interès i valor dels projectes presentats. Tots aporten elements renovadors sobre els múltiples aspectes associats al fet d’habitar en col·lectiu i contribueixen a enriquir aquest nou model d’habitatge cooperatiu que entre totes mirem d’impulsar. En aquest sentit, animem els grups presentats a seguir avançant en la construcció d’aquests projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús tant potents!

Esperem que aquest sigui el primer projecte del Programa d’impuls a l’Habitatge Cooperatiu Popular en cessió d’ús, i des de La Dinamo seguirem avançant i treballant intensament per intentar obrir noves convocatòries més endavant.

Moltes gràcies de nou a tots els grups participants i seguim endavant impulsant l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús!