Ja en línia la guia per crear un projecte d’habitatge cooperatiu

Ja en línia la guia per crear un projecte d’habitatge cooperatiu

Ja teniu en format descàrrega la guia que hem elaborat amb les passes a seguir per crear un projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Creiem que un material com aquest ha de poder estar a l’abast de tothom, per això, a banda dels exemplars impresos en paper que anirem repartint arreu del territori, us oferim la versió digital i amb llicència Creative Commons perquè us la pogueu descarregar i consultar al vostre ordinador sempre que volgueu.

La guia té dues cares: una on hem volgut respondre algunes preguntes bàsiques com què és l’habitatge cooperatiu, per què creiem que s’ha d’apostar per aquest model i què necessitem per engegar un projecte d’aquestes característiques; i, a l’altra cara, hi trobareu una infografia amb les diferents fases i accions que es poden anar desenvolupant durant tot el procés i a la qual hi hem afegit una llegenda per colors segons si les accions estan relacionades amb allò social, jurídic, econòmic o en el fet d’habitar. Aquesta guia l’hem fet amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i esperem que sigui un material que corri i s’escampi arreu, així com que serveixi per apoderar i engrescar tothom per caminar cap a un altre model d’habitatge.