Consulta totes les sessions que farem els pròxims mesos!

Consulta totes les sessions que farem els pròxims mesos!

A continuació podeu trobar les sessions que farem al territori durant els pròxims mesos (anirem ampliant la informació a mesura que es vagin concretant noves sessions):

4 març | 18:00h | SESSIÓ a Tarragona: Taula d’Habitatge Cooperatiu. Espai: Tabacalera (Carrer Vida Barraquer s/n). Organitza: Tarragona Impulsa

14 març | 19:00h | SESSIÓ a Sabadell: Presentació Omplim els Buits. Impuls de noves cooperatives en cessió d’ús a Sabadell . Espai: Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell). Organitza: El Teler Cooperatiu i La Dinamo Fundació

23 març | 10:30h | SESSIÓ a Cerdanyola: Ens posem en marxa, Cooperatives d’Habitatge en Règim de Cessió d’ús . Espai: AAVV de Sant Ramon (carrer de Santa Maria, 17). Organitza: SOM Economia Social i Solidària

5 abril | 09:30h | SESSIÓ a Toledo: Promoción y gestión de cooperativas de viviendas en cesión de uso. Espai: Centro Social del Polígono (Carrer Río Bullaque, 24). Organitza: Empresa Municipal de la Vivienda EMV