Consulta totes les sessions que farem els pròxims mesos!

Consulta totes les sessions que farem els pròxims mesos!

A continuació podeu trobar les sessions que farem al territori durant els pròxims mesos (anirem ampliant la informació a mesura que es vagin concretant noves sessions):

5 abril | 09:30h | SESSIÓ a Toledo: Promoción y gestión de cooperativas de viviendas en cesión de uso. Espai: Centro Social del Polígono (Carrer Río Bullaque, 24). Organitza: Empresa Municipal de la Vivienda EMV

11 abril | 18:30h | SESSIÓ a Sabadell: Repensem l’Emergència Desde Les Noves Propostes d’Accés a l’Habitatge. Espai:  Carrer Empuria, 7, Sabadell. Organitza i participa: PAH de Sabadell, Ajuntament de Sabadell, Sostre Cívic, Teler Cooperatiu i La Dinamo

9 maig | 19:00h | SESSIÓ a Arenys de Mar: I Tu, Quin Paper i Jugues? El Preu de l’Habitatge. Espai:  Sala Noble del C C Calisay, Riera Pare Fita, 31, Arenys de Mar. Organitza: CUP Arenys de Mar. Participen: Regidora d’acció social de la CUP Cardedeu, la Dinamo Fundació

16 maig | 19:00h | SESSIÓ a Sant Quirze dels Vallès: Taula Rodona sobre Consum Conscient. Espai: La Patronal, Avinguda Pau Casal 86, Sant Quirze del Vallès. Organitza: AV COOP Participen: Arcadi Oliveres, FETS I LACOORDI CJiFE, OPCIONS, La Dinamo Fundació

17 maig | 18:00h | SESSIÓ a Barcelona: Què és l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús? Presentació de la Sectorial d’Habitatge Cooperatiu i Transformador Espai: Can XES, Recinte Fabra i Coats: c. Sant Adrià 20, Barcelona. Organitza: XES