Capítol #3 del web-documental de La Borda: els referents

Capítol #3 del web-documental de La Borda: els referents

Des de La Dinamo volem compartir el nou capítol de la web-documental que està desenvolupant La Borda. En aquesta tercera entrega podrem aprendre de l’experiència de dos models d’habitatge cooperatiu amb una llarga trajectòria: el model Andel de Dinamarca i el model impulsat per la Federación Uruguaya de Cooperativas de Vivienda por Ayuda Mutua (FUCVAM), a l’Uruguai. Creiem que aprendre de l’experiència del model a altres països i realitats és primordial per poder sembrar les bases del model alternatiu d’accés a l’habitatge que volem impulsar a Catalunya.

A part del tercer capítol del documental, també podreu veure les entrevistes senceres fetes a Pablo Caballero, secretari general de FUCVAM, i Henrik Gutzon Larsen, geògraf urbà i cooperativista de Dinamarca.

La Borda està desenvolupant aquesta web-documental per tal de compartir el seu procés, tant pel que fa a la construcció de l’edifici, com pel que fa al projecte col·lectiu de convivència i comunitat. Volen explicar la seva pròpia història a través de la construcció de l’edifici, organitzant-la en tres parts: els fonaments, l’estructura i els tancaments.

Un convidem a seguir de ben a prop aquesta experiència tan interessant a través de tots els seus capítols, que podreu veure des d’aquí.