La Dinamo al Mas Franch

La Dinamo al Mas Franch

Que l’habitatge presenta alternatives cada dia més serioses és una realitat, i La Dinamo ho vam anar a veure amb els nostres propis ulls el passat diumenge 12 de febrer a Girona.

Des de fa un temps, a Girona, un grup de persones s’han organitzat per reflexionar entorn a l’habitatge i desenvolupar projectes d’àmbit rural. Per aquest motiu, el grup ens va proposar una jornada al Mas Franch, situat a la comarca de la Garrotxa. La jornada va comptar amb la participació d’un centenar de persones i La Dinamo vam explicar el projecte de la nostra fundació, però també vam voler explicar el procés de la cooperativa d’habitatge La Borda i les fases que es desenvolupen durant la creació d’un projecte d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús.

 

Després de la presentació vam dur a terme una dinàmica per grups tenint en compte les diferents zones territorials representades i de cara a crear nous grups organitzats per seguir endavant amb el projecte. Gràcies a la jornada van néixer grups nous que ja han començat a caminar i amb qui esperem poder dur a terme un procés de treball i coneixença molt enriquidors.

 

Per saber més sobre la jornada i el projecte podeu visitar el blog del grup Cohabitatge Girona.