La Borda posa la primera fusta i signem el préstec!

La Borda posa la primera fusta i signem el préstec!

El passat 16 de febrer, La Borda va celebrar la col·locació de la primera fusta amb què es va donar el tret de sortida de la construcció del futur edifici d’habitatge cooperatiu. La celebració es va iniciar amb la presentació del projecte per part de La Borda i va comptar amb les paraules de diferents entitats: el COOP57, companya de viatge de la cooperativa que ha tingut i està tenint un paper clau en el finançament del projecte; l’Ajuntament de Barcelona, que ha facilitat el sòl on s’alça l’edifici; i la Xarxa d’Economia Solidària.

La Dinamo, com a entitat nascuda arran de l’experiència de La Borda i que col·labora també en el finançament del projecte, vam tenir l’oportunitat de participar a l’acte i desitjar molta sort a La Borda en aquesta darrera etapa del procés de promoció.

Precisament dilluns 15 de maig vam signar el préstec participatiu que fem a La Borda com a part de tot el finançament que necessiten. Fent aquest suport financer complim amb els objectius de la fundació: fomentar i promoure la implantació del model d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús i esdevenir una eina de suport per aquelles iniciatives que contribueixen d’alguna manera en l’extensió dels projectes d’habitatge cooperatiu, així com col·laborar amb elles per a fer possible la rèplica d’experiències pel territori. D’aquesta manera, seguim amb la nostra col·laboració amb La Borda perquè aquesta esdevingui una realitat.

Amunt La Borda!

//