Més d’un centenar de persones reflexionen sobre l’habitatge cooperatiu a Corbins

Més d’un centenar de persones reflexionen sobre l’habitatge cooperatiu a Corbins

El dissabte 3 de març vam poder anar fins a Corbins (Lleida) convidades per l’associació Munixics, que agrupa alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de set municipis de menys de 3.000 habitants de les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i el Solsonès.

La jornada va comptar amb diferents xerrades vinculades, sobretot, a l’habitatge i hi van assistir més d’un centenar de persones vingudes des de diferents punts de Lleida, Girona i Tarragona i vinculades a l’acció política amb vocació de servei i amb una gran estima pels seus pobles.

El nostre company Ferran Aguiló hi va anar a parlar sobre la nostra fundació i la tasca que duem a terme per impulsar i consolidar l’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús i la rebuda va ser fantàstica. Les persones assistents van mostrar, per una banda, el seu entusiasme per tota la feina que encara es pot fer , però també preocupació davant la inacció i fins i tot indiferència per part de les grans administracions pel que fa a matèria d’habitatge.

Les diferents presentacions, per l’interès i la quantitat de gent que hi havia, potser es van fer una mica curtes, però en vam poder extreure conclusions, reflexions i preguntes molt interessants que ens animen a continuar amb aquest procés d’impuls i consolidació del model.