Cap a la generació d’un marc legal de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

Cap a la generació d’un marc legal de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

El pròxim dijous 28 de juny des de La Dinamo presentarem els primers resultats de l’estudi “Cap a la generació d’un marc legal de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús” desenvolupat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la subvenció per la promoció i el reforç de l’Economia Social i Solidària.

L’estudi identifica aquells aspectes jurídics rellevants per tal de definir un model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús antiespeculatiu, assequible i inclusiu, a partir de l’anàlisi de referents internacionals i de l’aprofundiment en el marc legal català. Així mateix, s’apunten unes primeres propostes de caràcter legal amb l’objectiu de contribuir a impulsar aquest model d’accés a l’habitatge a Catalunya.

La sessió serà el dijous 28 de juny a les 18.30h a la sala 63 del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, al carrer Mallorca, 283.

Us convidem a participar-hi, i esperem que sigui una bona oportunitat per intercanviar opinions i punts de vista entre totes.