Busquem una persona que s’incorpori a l’equip d’acompanyament

Busquem una persona que s’incorpori a l’equip d’acompanyament

A La Dinamo estem buscant una persona que s’incorpori a l’equip d’acompanyament de projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús al mes de maig.

Les tasques principals que haurà de desenvolupar serà de suport a les usuàries i coordinació dels diferents equips tècnics que intervenen en la promoció d’un projecte d’habitatge cooperatiu.

El model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús es basa en l’organització cooperativa i sense ànim de lucre per a proveir d’habitatge digne a un preu assequible a les persones sòcies que la conformen. Aquest model concep l’habitatge com a bé d’ús i no d’inversió i aposta per la seva desmercantilització en tant que dret fonamental. És un model col·lectiu impulsat per les futures persones usuàries que permet desenvolupar projectes de convivència socials, participatius i solidaris, a diferència dels models convencionals (lloguer i compra). El rol de l’equip d’acompanyaments de La Dinamo és el de dona suport a les usuàries i coordinar els diferents equips tècnics que intervenen en la promoció d’un projecte d’habitatge cooperatiu.

Per a més informació sobre els projectes que actualment estem acompanyant des de La Dinamo fes clic aquí.

Podeu trobar tots els detalls de l’oferta i les condicions en aquest document.

En cas de tenir interès en el lloc de treball, envia un CV personal abans del 2 de març al següent correu: info@ladinamofundacio.org