Grups consolidats

Als grups ja consolidats, a punt per iniciar el procés de promoció, us donem suport en les tasques organitzatives, així com en el desenvolupament i resolució de les qüestions jurídiques, econòmiques i arquitectòniques al llarg de tot el procés, fomentant l’apoderament i participació per part de totes les sòcies.

L’acompanyament al procés de promoció es concreta  en el suport per a la disposició d’un solar o edifici on impulsar el projecte, la definició dels estatuts socials i constitució de la cooperativa, la definició del model de convivència, i el desenvolupament de l’estructura econòmica i recerca de finançament.

Podreu participar i aprendre de les experiències de projectes en marxa en el cicle de sessions de trobada d’experiències i debat sobre temes concrets que realitzem una vegada per trimestre que realitzem en l’Espai Dinamo i a les visites que farem a projectes en procés de promoció i convivència.

Així mateix, us oferim suport econòmic per al desenvolupament del projecte cooperatiu a través de diferents línies de finançament i de subvenció.


Projectes relacionats

//