Què és l’Espai Dinamo?

És un espai propi de la Dinamo, per a aglutinar totes les persones i grups nous que se’ns aproximen, els grups que acompanyem i les entitats que estiguin disposades a impulsar i el model d’usuàries d’habitatge, sigui com a assessors, difusors, usuàries, donants, col·laboradors o patrocinadors.

És l’espai que ens aglutina per defensar el dret a un habitatge digne, en el qual necessitem les aportacions de totes, una participació activa i de proximitat per a estendre el model. És un espai en el qual generem una base social de suport i impuls als projectes, al model i a la fundació, on ens reunim per a escoltar-nos i aprendre i així generar noves estratègies que permetin a més persones i grups motriu consolidar-se i emprendre un projecte nou d’usuàries d’habitatge.

Persona motriu

Si ets una persona o unitat familiar que està interessada en el model, et convidem a convertir-te en una Persona Motriu de la Dinamo, d’aquesta forma t’ajudem a posar-te en contacte amb altres persones o grups que estiguin impulsant projectes d’habitatge cooperatiu.


Grup Motriu

Si sou un grup de 5 o més UECs (Unitats efectives de convivència) i esteu interessats en el model, us convidem a convertir-vos en Grup Motriu de la Dinamo, d’aquesta forma us ajudem a posar-vos en contacte amb altres persones o grups que estiguin impulsant projectes d’habitatge cooperatiu.