Serveis


Persona motriu

Si ets una persona o unitat familiar que està interessada en el model, et convidem a convertir-te en una Persona Motriu de la Dinamo, d’aquesta forma t’ajudem a posar-te en contacte amb altres persones o grups que estiguin impulsant projectes d’habitatge cooperatiu.


Grup Motriu

Si sou un grup de 5 o més UECs (Unitats efectives de convivència) i esteu interessats en el model, us convidem a convertir-vos en Grup Motriu de la Dinamo, d’aquesta forma us ajudem a posar-vos en contacte amb altres persones o grups que estiguin impulsant projectes d’habitatge cooperatiu.


Grup consolidat

Si sou un Grup consolidat, us donem suport en les tasques organitzatives, així com en el desenvolupament i resolució de les qüestions jurídiques, econòmiques i arquitectòniques al llarg de tot el procés, fomentant l’apoderament i participació per part de totes les sòcies.


Ajuntaments i institucions

Col·laborem amb Ajuntaments i institucions per a l’impuls de nous projectes d’habitatge cooperatiu al territori, acompanyant el projecte durant tota la promoció, per garantir la solvència tècnica al llarg del procés.


Persones o entitats amb patrimoni

Si sou una entitat o persona amb patrimoni, us ajudem a donar un ús social al vostre patrimoni, facilitant el desenvolupament d’un nou projecte d’habitatge cooperatiu en edificis o solars de titularitat privada.

//