Convocatòria d’ajuts per projectes d’habitatge cooperatiu en promoció

Convocatòria d’ajuts per projectes d’habitatge cooperatiu en promoció

Convocatòria d’ajuts econòmics directes, que va consistir en l’adjudicació d’una dotació total de 20.000 € a fons perdut.

Els recursos de la convocatòria procedien d’una donació de part del FEPC (Fons d’Educació i Promoció Cooperativa) d’una cooperativa, evidenciant el suport que existeix en el sector. Amb aquesta convocatòria es consoliden projectes d’habitatge cooperatiu a través de fons econòmics destinats a la promoció del cooperativisme.

Es van presentar 9 projectes, dels quals finalment se’n van seleccionar 6: La Morada a Barcelona (12 hab.), La Titaranya a Valls (23 hab.), La Raval a Manresa (18 hab.), Habitatge Clau Mestra a Sant Cugat del Vallès (11 hab.), Llar Jove Marina Prat Vermell a Barcelona (32 hab.) i La Tartana de Can Bofill a Molins de Rei (4 hab.)

Les cooperatives seleccionades, de propietat col·lectiva, incorporen criteris com són la sostenibilitat, la incorporació d’espais comunitaris,  participació en entitats d’intercooperació, o  la incorporació de mecanismes de suport mutu i fons col·lectius entre altres.