Mil gràcies per acompanyar-nos en la jornada “Polítiques públiques per a l’impuls de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús”.

Mil gràcies per acompanyar-nos en la jornada “Polítiques públiques per a l’impuls de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús”.

Estem molt contentes de la gran expectació i la bona acollida que va tenir la proposta, amb més de 210 persones inscrites, entre les que es connectaven per streaming i les que van assistir-hi presencialment.

Les conclusions de la jornada van ser molt interessants i positives, posant sobre la taula mesures que ja s’estan aplicant o s’esperen aplicar per impulsar l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Es confirma que l’alineament polític de tirar endavant el model hi és, però encara fa falta generar un marc de treball conjunt per fer-ho possible.

Sentim molt els problemes tècnics que vam patir en la primera part de la jornada, especialment si ens estaves seguint per Youtube, i agraïm molt la teva paciència i comprensió per continuar amb nosaltres connectats. Per si no ens vas poder acompanyar, o si vols tornar a revisar alguns dels moments de l’acte, aquí tens el vídeo complet de la jornada. https://www.youtube.com/watch?v=spadCxSMxOQ&feature=emb_title 

I també pots descarregar la presentació de diapositives i el programa de la jornada.

Et recordem que des de la sectorial d’habitatge de la XES preveiem fer una campanya d’incidència política els pròxims mesos, que recollirà una síntesi de totes les conclusions de la jornada per aconseguir avançar en mesures concretes.