NOU Espai Dinamo: impulsem el treball en xarxa i aprenem els uns dels altres

NOU Espai Dinamo: impulsem el treball en xarxa i aprenem els uns dels altres

Hem creat un espai que impulsi el treball en xarxa i faci costat a La Dinamo i a l’habitatge cooperatiu, es tracta d’un espai que ens dóna l’oportunitat d’aprendre uns dels altres, on es comparteixen experiències entri persones i grups motriu, projectes en fase de promoció i convivència i entitats i a més des de les seves lliçons apreses poden aportar a l’activació de nous grups i projectes i promovent la seva extensió i potenciació.

És un espai propi de la Dinamo, per a aglutinar totes les persones i grups nous que se’ns aproximen, els grups que acompanyem i les entitats que estiguin disposades a impulsar el model d’usuàries d’habitatge en cessió d’ús, sigui com a assessors, difusors, usuàries, donants, col·laboradors o patrocinadors.

Ho presentarem dijous que ve 22 d’octubre a les 19:00. La presentació serà virtual i et pots inscriure enviant-nos un correu a comunicacio@ladinamofundacio.org