Hem presentat el projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida. Vols saber-ne més?!

Hem presentat el projecte d’habitatge cooperatiu a Lleida. Vols saber-ne més?!

Estem molt contentes de començar un nou projecte a Lleida. El 15 d’octubre hem presentat una proposta d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús que es vol impulsar en un edifici situat al Carrer Bruc del barri de Cappont de Lleida. És la primera vegada que la ciutat compta amb una iniciativa d’aquest tipus, un model alternatiu d’habitatge no especulatiu, inclusiu, sostenible i de propietat col·lectiva.

La Dinamo recuperarà un edifici del mercat privat per donar-li ús social, cedint l’usdefruit a 2 entitats: 24 habitatges seran per la cooperativa d’usuàries d’habitatge cedits per un període de 50 anys prorrogable 25 anys més i 6 habitatges seran per la gestió d’una entitat social com habitatges d’emergència.

Pel que fa a l’edifici, està totalment acabat i per entrar a viure, compta amb un pati interior comunitari de 246 m2 amb piscina i un espai comunitari. Els habitatges de 35 a 76 m2 compten amb calefacció i aire condicionat, acabats de qualitat i vidres tèrmics. Es preveu entrar a viure als habitatges el primer trimestre de 2021.

El dia 29 d’octubre es va realitzar la sessió de resolució de dubtes. Podeu descarregar-vos la presentació i veure el vídeo.

Pròximes sessions: 

  • En vull saber més 12/11/2020
  • Jornada de convivència 29/11/2020
Si vols saber més o vols inscriure’t contacta’ns
comunicacio@ladinamofundacio.org