Convocatòria per a un nou projecte d’Habitatge Cooperatiu Popular en cessió d’ús

Convocatòria per a un nou projecte d’Habitatge Cooperatiu Popular en cessió d’ús

El proper dijous 26 d’octubre La Dinamo Fundació farem un acte públic per anunciar la convocatòria per a l’adjudicació del dret d’usdefruit d’un edifici situat al barri de La Bordeta de Barcelona pel desenvolupament d’un nou projecte d’Habitatge Cooperatiu en cessió d’ús a la ciutat.

La convocatòria s’inscriu en el marc del Programa d’Impuls a l’Habitatge Cooperatiu Popular en cessió d’ús de La Dinamo. Amb aquest programa es pretén afavorir l’accés a l’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús a població amb rendes més reduïdes que, en el context actual, tenen força dificultats per disposar dels recursos econòmics necessaris per accedir-hi o promoure’l.
A més, la iniciativa permetrà, d’una banda, ampliar el nombre d’experiències d’Habitatge Cooperatiu en cessió d’ús a la ciutat, afavorint la creació de xarxa i la consolidació d’aquest model emergent, i a la vegada, crear un precedent i posar en pràctica un mecanisme per a la mobilització de patrimoni privat cap a projectes d’Habitatge Cooperatiu en cessió d’ús.

En l’acte també us explicarem com està anat el primer any de treball de La Dinamo, les línies d’actuació principals i compartirem les idees que tenim de cara als propers mesos per eixamplar els àmbits de participació de La Dinamo mitjançant el Consell Assessor i l’Espai Social.

 

L’acte, obert a tothom, serà el proper dijous 26 d’octubre a les 18.30h a La Lleialtat Santsenca (Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona).

Us hi esperem!

//