Jornada ICAB: Les cooperatives d’habitatge i els instruments financers de les cooperatives.

Jornada ICAB: Les cooperatives d’habitatge i els instruments financers de les cooperatives.

El col·legi d’advocats de Barcelona organitza el pròxim 3 d’octubre una jornada sobre “Les cooperatives d’habitatge i els seus instruments financers”.

Els objectius de la sessió són:

1. Donar a conèixer les particularitats de la regulació dels diferents règims d’habitatge a través del cooperativisme i des del vessant jurídic.

2. Promoure conjuntament amb els aspectes financers, eines per a un assessorament jurídic especialitzat en l’àmbit de l’habitatge dins de l’economia social.

3. Conèixer casos rellevants en matèria de finançament, de règims habitatge cooperatiu, els seus aspectes jurídics i referències a Catalunya, a escala estatal i europeu.

Des de la Dinamo participarem en la taula d’oportunitats i impacte social de les noves formes d’habitatge, explicant la nostra experiència en Cooperatives d’habitatge en règim d’ús i projectes autogestionats com a resposta al dret d’habitatge.

La nostra Patrona Cristina R Grau, explicarà el marc legal de l’habitatge cooperatiu sobre la base dels dos estudis que hem realitzat des de la Dinamo. L’anàlisi del marc legal vigent que publiquem el juny de 2018 es pot consultar en el web https://ladinamofundacio.org/wp-content/uploads/2018/08/sobre-el-marc-legal-aconsellable_la-dinamo.pdf i la nova proposta que es farà pública pròximament.

Espai: Aula 1 Centre de Formació ICAB: C/Mallorca, 281 Barcelona. Organitza: Col·legi d’advocats de Barcelona. Participa: La Dinamo Fundació, La Borda SCCL, COOP 57 SCCL, ABACUS SCCL, IESMED, ICAB.

Acompanya’ns