Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge. Per a una política pública cooperativa d’accés a l’habitatge a Catalunya.

Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge. Per a una política pública cooperativa d’accés a l’habitatge a Catalunya.

Us convidem el proper dijous 31 d’octubre a la tarda a l’acte de cloenda del projecte Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a Catalunya a través de la col·laboració pública cooperativa desenvolupat al llarg d’aquest curs 2018-2019 per La Dinamo Fundació i Lacol.

En l’acte us presentarem:

  • La proposta elaborada de regulació del cooperativisme d’usuàries d’habitatge a Catalunya, desenvolupada per La Dinamo Fundació amb la col·laboració de FGC advocats i que a dia d’avui s’està debatent amb el sector.
  • Els resultats de la recerca sobre polítiques públiques de foment de l’habitatge cooperatiu a nivell internacional, realitzat en col·laboració amb el CIDOB.
  • L’estudi sobre el foment del model en el marc de les polítiques d’habitatge a Catalunya, realitzat en col·laboració amb l’IERMB.
  • La nova publicació Impuls de les cooperatives d’usuàries d’habitatge. Per a una política pública cooperativa d’accés a l’habitatge a Catalunya en la que es planteja un marc estratègic per avançar en l’extensió i desenvolupament del model a Catalunya. La publicació incorpora articles de Josep Vidal i Josep Maria Montaner, i aporta eines de política pública treballades amb la col·laboració de FGC advocats i Pareja & Associats, especialment dirigides als governs locals, per a fomentar l’impuls de projectes assequibles i inclusius al territori.

Per últim ens encantarà poder donar-vos la paraula i conèixer la vostra opinió i punt de vista sobre totplegat.

Ens trobem doncs, el dijous 31 a les 18:30h a la Lleialtat Santsenca

Us hi esperem!