Inicien les inscripcions al projecte d’habitatge cooperatiu a Sallent_Bages.  Inscriu-te!

Inicien les inscripcions al projecte d’habitatge cooperatiu a Sallent_Bages. Inscriu-te!


Estem molt contentes de començar un nou projecte a Sallent. El 10 de juny hem presentat una proposta d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús que es vol impulsar en un edifici ubicat al barri antic de Sallent, al carrer Bisbe Valls 2-4, cantonada amb carrer de l’Església 1-3.

 Es tracta d’un edifici propietat de l’Ajuntament, en desús des de fa molts anys. És la primera vegada que la ciutat compta amb una iniciativa alternativa d’habitatge. Si vius al Bages i àrees limítrofes i estàs interessat a participar d’un projecte d’habitatge no especulatiu, cooperatiu i de propietat col·lectiva. El projecte a Sallent, és la teva oportunitat!

Descarrega el dossier del projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

Si estàs interessada a formar part del projecte, et demanem que empleneu aquest qüestionari i que t’inscrigués com a persona motriu de la Dinamo,  a través d’una aportació de 30 € per persona o unitat de convivència i omplint el formulari d’inscripció. Totes les persones que s’inscriguin, formaran part del grup motriu de Sallent, que serà el grup inicial des del qual es portés endavant el projecte.