Inaugurem la nova seu i presentem el llibre “Habitar en comunidad”

Inaugurem la nova seu i presentem el llibre “Habitar en comunidad”

En teníem moltes ganes i, a la fi, vam poder obrir a tothom les portes de la nostra nova seu al barri de Sants (Barcelona). Aprofitant l’ocasió vam presentar el llibre Habitar en comunidad que han fet les cooperatives Lacol i La Ciutat Invisible, equips col·laboradors de La Dinamo.

La nova seu es troba al carrer de Masnou 32, baixos, molt a prop del Parc de l’Espanya Industrial i de la plaça d’Osca.

Amb les il·lustracions de l’Anna Gran que decoren les nostres parets i el gran aparador de vidre, el resultat ha estat espectacular i ara podem gaudir d’un espai físic on rebre a tothom!

Precisament la mateixa il·lustradora ha fet la portada del llibre que presentàvem: Habitar en comunidad, publicat per Libros de la Catarata i la Fundación Arquia. Amb aquest llibre, Lacol i LCI han volgut aportar el seu granet de sorra a estendre el model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, amb un material divulgatiu molt complet, on es defineix el model, es presenten referents internacionals, potencialitats… Un material que desitgem que us sigui útil i que podreu trobar aquí o a qualsevol de les nostres xerrades i presentacions.

A l’acte hi van assistir una trentena de persones i vam poder brindar amb cava; però, sobretot, vam poder celebrar que passa a passa ens reapropiem del territori a través de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Una celebració amb què volem encarar la recta final de curs, per tornar amb molta més força al setembre!