La cooperativa La Titaranya demana suport per a rehabilitar 1000m2 de locals socials i espai públic d’ús comunitari

La Titaranya és una cooperativa que estem acompanyant amb un projecte molt potent que té per objectiu la rehabilitació de diverses finques del nucli antic de Valls, apostant per la regeneració del centre a nivell habitacional, però també aportant una dinamització en l’àmbit d’entitats de l’economia social i del tercer sector.

El diumenge 17 de novembre a les 11h al C/ Metges 14 es presentarà la campanya «Recupera 1 metre quadrat del centre històric», impulsada per la cooperativa La Titaranya. Aquesta campanya de cofinançament popular pretén co–finançar amb la població local 1000m2 destinats a locals socials i espai comunitari al barri antic de Valls.

En aquesta presentació La Titaranya donarà a conèixer el projecte de recuperació per al centre històric de Valls i demanarà a la població i a entitats locals l’adhesió i col·laboració per a fer-la possible. La presentació comptarà amb un vermut musical i una visita guiada per l’edifici de Ca l’Alemany, on s’ubicaran aquests espais.

Diumenge 17 es presenta la campanya «Recupera un metre quadrat del centre històric» de Valls