Via cooperativa al dret a l’habitatge. Dissabte 15M, 12.30h Plaça Sant Jaume (BCN)

Via cooperativa al dret a l’habitatge. Dissabte 15M, 12.30h Plaça Sant Jaume (BCN)

El Dissabte 15 de Maig farem el 1r acte de força al carrer del moviment d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, com a cloenda de la campanya ‘Fem assequible l’habitatge cooperatiu!’  

On? Plaça Sant Jaume – Barcelona 12.30h 

Ens fa especial il·lusió per molts motius; per la data, per poder-nos sumar a les reivindicacions que a la tarda faran la resta de moviments pel dret a l’habitatge, i perquè és la primera acció de carrer del moviment cooperatiu pel dret a l’habitatge. És per això que ens agradaria comptar amb vosaltres aquell dia.

Creiem que és molt important demostrar la potència del nostre moviment, i és per això que us demanem un esforç a participar-hi. També us demanem que ompliu aquest formulari que s’omple amb 30 segons per saber quantes persones vindreu.

L’acte començarà cap a 2/4 d’1 i comptarà amb parlaments del moviment sindical per l’habitatge, dels primers projectes cooperatius d’habitatge que van sorgir de les mobilitzacions de fa 10 anys i de representants de l’AESCAT, el paraigües de l’economia social a Catalunya. Encabat farem una lectura de manifest.

IMPORTANT! Volem crear abans un espai de coneixença entre tots els grups a partir de les 10h al Parc de la Ciutadella (a la Glorieta), i a les 12.30h iniciar ja la lectura de manifest a Plaça Sant Jaume.