Parlem de cooperativisme d’habitatge a Mataró

Parlem de cooperativisme d’habitatge a Mataró

El passat mes d’abril, La Dinamo vam anar a Mataró, convidats per la Unió de Cooperadors i l’Ateneu Cooperatiu del Maresme per presentar la fundació i parlar del model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús.

La xerrada va ser al Cafè de Mar, un espai històric i emblemàtic del cooperativisme a la ciutat que va néixer l’any 1926. Van assistir-hi al voltant de 45 persones: des de persones que formen part d’algun grup que vol arrencar un nou projecte, fins a cooperativistes mataronins amb ganes de conèixer el model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. La xerrada va generar força interès i vam poder disposar d’una bona estona per intercanviar impressions i comentar dubtes i detalls de tipus jurídic i econòmic. Ens agradarà molt seguir col·laborant amb la Unió de Cooperadors i l’Ateneu Cooperatiu per donar suport a nous projectes d’habitatge cooperatiu a la capital del Maresme.